Στο κατάστημα μας στην Μ.Μπότσαρη 110 μπορείτε να βρείτε την νέα συλλογή KENTIA AW 2022-23

Εθουσιασμός, σκέψεις, αγωνία και άγχος για να δημιουργηθεί στο τέλος μια συλλογή που θα τα έχει όλα. Εμπορικότητα, πρωτοτυπία, να είναι in fashion και με χαρακτήρα.Τον χαρακτήρα της ΚΕΝΤΙΑ που χτίζεται σεζόν με τη σεζόν.

Για τον φετινό Χειμώνα η διαδικασία ήταν ακριβώς η ίδια αλλά και πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες φορές. Αυτός ο δημιουργικός κύκλος κάθε φορά που αρχίζει από την αρχή έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και αγωνία για να δημιουργηθεί μια όμορφη συλλογή και κάθε φορά είναι σα να είναι η πρώτη φορά.

Η φετινή συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ έχει αναφορές από πολλές και διαφορετικές τάσεις, υιοθετεί χρώματα ετερόκλητα τα οποία όμως καταφέρνουν να συνυπάρξουν και το αποτέλεσμα από αυτό το “πάντρεμα” είναι μια συλλογή με διαφορετικές τονικότητες και εντάσεις.

Χρώματα έντονα αλλά και παστέλ. Patterns μοναδικά στην απλότητά τους αλλά και μοτίβα μοναδικά ώς προς την έντονη προσωπικότητά τους και τον δυναμισμό τους συνθέτουν μια συλλογή πολυσυλλεκτική αλλά και με πολλά επίπεδα και διαθέσεις.

Μια συλλογή που όταν την είδαμε τελειωμένη μας θύμισε κύμα…. Το κύμα του ήχου! Σαν ένα μουσικό κομμάτι που έχει τις χαμηλές του νότες αλλά και τα μελωδικά του crescento.

Ευχόμαστε η νέα συλλογή της ΚΕΝΤΙΑ για φέτος τον Χειμώνα να σας μαγέψει και να σας κάνει να αισθανθείτε όπως όταν ακούτε ένα τραγούδι για πρώτη φορά και το λατρεύετε από τις πρώτες νότες!

Μενού