ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

  1. ΑΡΧΙΚΗ
  2. ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

Στο κατάστημα μας στην Μ.Μπότσαρη 110 θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κουρτινόβεργες  :

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

ΣΦΥΡΙΛΑΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΟΒΕΡΓΕΣ

PF

ΧΑΛΚΟΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ

ΟPO ΜΑΤ

Το όρο ματ κινείται ανάμεσα στα χρώματα του χρυσού ματ και του αντικέ. Είναι ένα κλασσικό μεν αλλά νέας τάσης και δυναμικής χρώμα, ιδιαίτερα διαδεδομένο στο χώρο της διακόσμησης. Δημιουργείται με ειδική επεξεργασία στις εγκαταστάσεις παραγωγής της enis by domus, η οποία κατέχει πρωτοποριακή μέθοδο και τεχνογνωσία για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων . Παραθέτουμε ενδεικτικά ορισμένα από τα σχέδιά μας σε όρο ματ, τονίζοντάς σας πως μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο από όλες τις κατηγορίες της συλλογής μας. Είναι επίσης εφικτό να παράγουμε όλα τα σχέδια σε όλες τις διαμέτρους: Φ20, Φ25, Φ30 και  Φ35 σε ΟΡΟ ΜΑΤ-OROMAT.

Η σειρά όρο ματ διαθέτει ολοκληρωμένα σετ από:  κουρτινόβεργα, στηρίγματα, τέρματα ( άκρα) κρίκους καθώς επίσης και σιδηροδρόμους με τα εξαρήματά τους ,ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ.

 

ΠΑΣΤΕΛ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ

Η συλλογή παστέλ της enis by domus ξεχώρισε και αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα της παρουσίασής της.

Η παστέλ διακόσμηση στο παράθυρο είναι ο ορισμός της ήρεμης δύναμης. Οι λάτρεις των απαλών αποχρώσεων σίγουρα θα εκτιμήσουν και θα αναγνωρίσουν στη συλλογή αυτή στοιχεία που τους είναι απόλυτα οικεία όπως: απλότητα και αρμονία, μοντέρνο στυλ, λιτή πολυτέλεια και φυσικά αισθητική κομψότητα.

Αγαπάμε τις απαλές παλέτες γιατί αποσυμφορίζουν το χώρο και λειτουργούν ως άξονες χαλάρωσης και ηρεμίας κάθε στιγμή της ημέρας. Η σειρά παστέλ διαθέτει ολοκληρωμένα σετ από : κουρτινόβεργα, στηρίγματα, τέρματα – (άκρα), κρίκους καθώς επίσης και σιδηροδρόμους με τα εξαρτήματά τους.

Επιλέξτε τους χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χώρο σας , από την ολοκληρωμένη παλέτα μας βασισμένη στις σημερινές τάσεις διακόσμησης.

Αναζητήστε την !!

 

ΠΑΙΔΙΚΕΣ

 

 

Μενού