Από το 1975 η εταιρία Παύλος Κλωνάρας & Σια ΟΕ φροντίζει την αισθητική του χώρου σας όπως ακριβώς τον ονειρεύεστε! Η αγάπη για τη διακόσμηση εκφράζεται σε κάθε μας επιλογή και έτσι γρήγορα κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και την εμπορία χαλιών, κιλιμιών, μοκετών, κουρτινών, δαπέδων, ριχταριών, λευκών ειδών και υφασμάτων επιπλώσεων, η εταιρία προσφέρει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 2000 τ.μ. στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης και στο κατάστημα λιανικής KLONARAS HOME FASHION στην οδό Μπότσαρη 110, μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.

Τα προϊόντα μας διατίθενται μέσω λιανικής και χονδρικής πώλησης.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας στη διακόσμηση, επιλέγουμε για εσάς ότι πιστεύουμε ότι θα μεταμορφώσει το δικό σας χώρο σε ένα δημιουργικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ιδιώτες και επαγγελματίες μπορούν να ανακαλύψουν μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα επιπλώσεων, χαλιά , κουρτίνες, συστήματα σκίασης όπως στόρια, περσίδες, ρολοκουρτίνες και πάνελς καθώς και επιλεγμένα διακοσμητικά είδη σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές!

Μαζί με τους πελάτες μας έχουμε τη δυνατότητα να προτείνουμε πρωτότυπες λύσεις για το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, το παιδικό δωμάτιο και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε αισθητική απαίτηση.

Μενού