Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η εταιρία μας ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση και διανομή των προϊόντων της ASIATIC CARPETS Ltd. στην ελληνική αγορά.

Με έδρα το Λονδίνο σε εγκαταστάσεις 10000 τμ και έτος ίδρυσης το 1960,σχεδιάζει, παράγει μέσω των συνεργατών της στις μεγαλύτερες χώρες παραγωγής χαλιών και διανέμει αποκλειστικά σε όλο τον κόσμο μια από τις μεγαλύτερες συλλογές χαλιών.

Χειροποίητα, μάλλινα αλλά και χαλιά μηχανής από viscose, πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα αλλά και άλλους συνδυασμούς υλικών σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια καθιέρωσαν την ASIATIC LONDON σε έναν από τους leaders της παγκόσμιας αγοράς.

Οι συνεργάτες στο τμήμα σχεδιασμού, με τεράστια εμπειρία και με συνεχή ταξίδια στις χώρες παραγωγής, εμπνέονται και δημιουργούν νέες συλλογές που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες τάσεις για κάθε χώρο και ανάγκη διακόσμησης, δίνοντας έμφαση στις τάσεις της αγοράς που συνεχώς αλλάζουν.

Είναι η πρώτη εταιρία που προβλέποντας την τάση για κάτι διαφορετικό καθώς η αγορά του παραδοσιακού χαλιού ήταν σε ύφεση, παρουσίασε χαλιά σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα το 1998 και μέχρι σήμερα θεωρείται πρωτοπόρος στον κλάδο.

Με γραφεία στην Κίνα και στην Ινδία και συνεργάτες σε όλες τις άλλες χώρες παραγωγής εγγυάται την ποιότητα για όλα της τα προϊόντα.

Με στοκ που συνεχώς ανανεώνεται και παραδόσεις σε όλο τον κόσμο από τις αποθήκες στο Λονδίνο εξυπηρετεί άμεσα όλους τους πελάτες της.

Μπορείτε να δείτε όλες τις συλλογές (οι οποίες είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο σε πελάτες χονδρικής) στο : https://www.asiatic.co.uk/

Μενού